Neuvonantajat

HybridiSuomella on epävirallinen ja vapaaehtoisuuteen perustuva neuvonantajien ryhmä, jonka jäsenet edustavat vain itseään. Mukana on edustajia eri puolelta Suomea mm. yritysmaailmasta, hallinnosta, kaupungeista, maakunnista, tutkimuksesta ja markkinointiviestinnästä. Yhteistä heille on kiinnostus ja halu löytää ratkaisuja kaupunkien ja maaseudun tasapainoiseen kehitykseen.

Jani Halme

Jani toimii Toinen PHD:n luovana johtajana ja kolumnistina. Monipuolisen mediataustan omaava Jani elää kaksipaikkaista elämää Helsingin Käpylässä ja Etelä-Karjalan Parikkalassa.

Johanna Ikäheimo

Johanna on globaalisti toimivan, rovaniemeläisen Lappset Groupin hallituksen puheenjohtaja. Hän on yrittäjänä hybridi, sillä hänet on valittu sekä vuoden liikenaiseksi että liikemieheksi.

Karina Jutila

Karina toimii helsinkiläisen tutkimuslaitos e2 Tutkimuksen johtajana. Yhteiskuntatieteiden tohtori sanoo olevansa ”kävelevä monipaikkaisuus”, jonka sielunmaisemassa ovat Kalajoki, Nauvo ja Italia.

Asko Peltola

Asko on ”yksipaikkainen” lapualainen luomuviljelijä, maatalous- ja metsätieteiden tohtori ja Etelä-Pohjanmaan maakuntajohtaja.

Perttu Pyykkönen

Perttu tuntee maaseudun ja maaseudun yrittäjien arjen. Maatalous- ja metsätieteiden tohtori on Maaseudun sivistysliiton hallituksen varapuheenjohtaja ja MTK:n edunvalvontajohtaja.

Pekka Sauri

Pekka on filosofian tohtori ja psykologi, joka on toiminut mm. Helsingin kaupungin apulaiskaupunginjohtajana ja organisaatioviestinnän työelämäprofessorina.

Christell ”Cia” Åström

Cia asuu synnyintilallaan Etelä-Sipoossa. Hän on Maa- ja kotitalousnaisten keskuksen toiminnanjohtaja.

Juha Vidgrén

Juha on koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri ja hän asuu maailman pohjoisimmassa savolaiskylässä Vieremällä. Hän on globaalisti toimivan Ponssen pääomistaja sekä hallituksen jäsen. Tämän lisäksi hän on innokas historiantutkija, kotiseututyön harrastaja sekä ravihevosten kasvattaja.