Taustayhteisöt

Tavoitteena koko maan tasapuolinen kehitys

Idea hankkeeseen syntyi koronavuoden aikana useissa keskusteluissa, joissa nousivat esille poikkeustilanteen aiheuttamat vaikutukset suomalaisten käyttäytymiseen – esimerkiksi toiveeseen etätyön mahdollistamasta monipaikkaisesta elämästä. ​HybridiSuomi on Keskitien säätiön ja viestintätoimisto Pohjoisranta BCW:n hanke, jonka tarkoituksena on edistää maaseudun ja asutuskeskusten väestöryhmien ymmärtämystä ja sovinnollista yhteistyötä.​

Keskitien säätiö

Keskitien säätiön tarkoituksena on edistää maaseudun ja asutuskeskusten väestöryhmien ymmärtämystä ja sovinnollista yhteistyötä. Säätiö on perustettu vuonna 1964 ja se tukee tutkimus- ja kehityshankkeita, kulttuurihankkeita ja kansalaissopua edistävää toimintaa. Keskitien säätiö on Säätiöt ja rahastot ry:n jäsen.

Lue lisää täältä

Pohjoisranta BCW

Pohjoisranta BCW on strateginen viestintätoimisto, joka kokoaa analytiikan, yritys- ja talousviestinnän, strategisen suunnittelun ja visuaalisen tuotannon ammattilaiset yhteen. Pohjoisranta BCW on osa globaalia Burson Cohn & Wolfe -viestintätoimistoketjua.

Lue lisää täältä